Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ενισχύθηκε σημαντικά η Α.Ε.Ε. Τούμπας

Επιλεκτικές αλλά κινήσεις ουσίας έκανε τη φετινή μεταγραφική περίοδο η Αθλητική Ένωση Ελπίδα Τούμπας, που ενίσχυσε κατά πολύ το φετινό της ρόστερ.


 Η ομάδα της Τούμπας ενέταξε στο δυναμικό της τέσσερις αξιόλογους και έμπειρους ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα, απέκτησε τον 27χρονο Ζαχαρία Πετρινά από τον Α.Ο. Καρδίας, τον 29χρονο Παναγιώτη Μακρίδη από τον Πυρσό Αγίας Τριάδας, τον 28χρονο Φώτη Μουστάκα από την ΑΕ Ποντίων, και τον 25χρονο Πασχάλη Παπαδόπουλο από το Αριστοτέλειο Κολλέγιο.

Η μεγαλύτερη «μεταγραφή» όμως για την ΑΕΕ Τούμπας το περασμένο καλοκαίρι, ήταν η πρόσληψη του Οδυσσέα Μπογδάνου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, ενός αξιόλογου προπονητή, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη τη καθοδήγησης των ποδοσφαιριστών, στο νέο πρωτάθλημα.

Οι φετινοί στόχοι της ΑΕΕ Τούμπας είναι ξεκάθαροι και έχουν να κάνουν με μια καλή πορεία, χωρίς να κινδυνεύσει η ομάδα, αλλά πάνω απ’ όλα να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο. Παράλληλα, για ακόμη μία χρονιά θα δοθεί μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομής, καθώς οι διοικούντες της ΑΕΕΤ «ποντάρουν» πολλά στη νέα γενιά, η οποία είναι και το… μέλλον του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου