Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Πρότυπο οργάνωσης και λειτουργίας ο Βρασίδας Βρασνών

Ξεκίνησε την Δευτέρα 26 Αυγούστου η προετοιμασία του Βρασίδα Βρασνών της για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Τη φετινή σεζόν, ο Βρασίδας στηρίζεται σε δικά του παιδιά, είτε ζουν στα Βρασνά, είτε δραστηριοποιούνται στην περιοχή, γεγονός που αποτελεί και τη φιλοσοφία του συλλόγου. Το φετινό ρόστερ του Βρασίδα αποτελείται από 31 αξιόλογους ποδοσφαιριστές ηλικίας από 15 έως 47 ετών, ενώ ο κύριος κορμός αποτελείται από παιδιά μεταξύ 21 και 27 ετών, τα οποία και έχουν και ταλέντο και "δίψα" για διάκριση.

Προπονητής εξακολουθεί να είναι από το δεύτερο μισό της προπέρσινης ρονιά, όποτε και επαναδραστηριοποιήθηκε και επανήλθε στα γήπεδα ο Βρασίδας, ο Γρηγόρης Κουτούπας, επίσης ντόπιος και με θητεία στην ομάδα. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι ο Γρηγόρης Κουτούπας έχει περάσει με επιτυχία από τα γήπεδα και σαν ποδοσφαιριστής, καθώς αγωνίστηκε μέχρι και Β' Εθνική, με τα "χρώματα" τη Νιγρίτας τη δεκαετία του '80.

Η έδρα του Βρασίδα είναι το γήπεδο των Νέων Βρασνών, για το οποίου οι άνθρωποι του συλλόγου είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι, καθώς είναι καταπράσινο, με αυτόματο ποτιστικό, λειώμενες κερκίδες και ανακαινισμένα αποδυτήρια. Κατά κοινή ομολογία είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην κατηγορία και ένα από τα καλύτερα γήπεδα της περιοχής.

Αρωγός σε όλη αυτήν την προσπάθεια ίναι το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, το οποίο φροντίζει ο Βρασίδας Βρασνών να είναι και μία από τις πιο καλοντυμένες ομάδες της κατηγορίας.
Σχετικά με το ρόστερο, οι προσθήκες που έγιναν τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού είναι αρκετές και πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι εξής: Κουρτίδης Νικόλαος, Αγοράκης Αθανάσιος, Κουτούπας Σωτήρης, Λαφαζάνης Γιάννης, Τσουλφίδης Παναγιώτης και Μπαρμακτσίδης Χρήστος, οι οποίοι είναι παιδιά από το χωριό. Επίσης, μεταγραφή μπορεί να θεωρηθεί και αυή του Βαγγέλη Μητσόπουλου, ο οποίος είχε το δελτίοσ τη ομάδα, αλλά τα προηγούμενα χρόνια οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεπαν να βοηθήσει όσο ήθελε.

Ακόμη, ιδιαίτερη μνεία στον Μιχάλη Λεοντιάδη, παλιό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, ο οποιος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή και πλέον είναι ποδοσφαιριστής του Βρασίδα, με πολλαπλό ρόλο στην ομάδα λόγω εμπειρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου