Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

MiniEURO GREECE 2013: Με "άρωμα" Θεσσαλονίκης

Ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος, κορυφαίος Έλληνας σκόρερ
Το miniEURO GREECE 2013 που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο από τις 10 έως τις 14 Οκτωβρίου είναι, η σημαντικότερη διοργάνωση της EMF (Eυρωπαϊκή Ομοσπονδία Minifootball).

Οι 24 εθνικές ομάδες που θα βρεθούν στην πόλη του Ρεθύμνου, θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, σε μια πραγματική πολιτιστική γιορτή, όπου όλες οι ομάδες θα γιορτάσουν τον βασιλιά των σπορ στην πιο συνηθισμένη και καθημερινή μορφή του: το Minifootball ή αλλιώς το 5x5, 6x6 και 7x7!

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει και η Εθνική Ομάδα της χώρας μας, εκ των κορυφαίων σ' όλη την Ευρώπη, στην αποστολή της οποίας βρίσκονται και τρία "παληκάρια" που θα εκπροσωπήσουν επάξια τη Θεσσαλονίκη, καθώς αγωνίζονται σε ομάδες της πόλης. Πιο συγκεκριμένα, στην Ελληνική αποστολή, θα συμπεριληφθούν οι ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα Καλαμαριας Λεωνίδας Παπαδόπουλος και Χρύσανθος Λευκαρίτης, αλλά και ο έμπειρος γκολκίπερ Γιώργος Χατζημηνάς.

Οι τρεις παραπάνω ποδοσφαιριστές, τα τελευταία χρόνια ασχολούνται ενεργά με το minifootball και στο ενεργητικό τους έχουν κατακτήσει πάρα πολλές διακρίσεις, όπως τρία Πανελλήνια Πρωταθλήματα με την ομάδα επιλέκτων που συμμετέχει ανελλειπώς ανάμεσα σε ομάδες από 15 πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, τα τελευταία έξι χρόνια ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος ανακηρύσσεται πρώτος σκόρερ, με δεύτερο να έρχεται ο Χρύσανθος Λευκαρίτης. Επίσης, ο Γιωργος Χατζημηνάς διακρίνεται στους κορυφαίους γκολκίπερ σ' όλη την Ελλάδα.

  
Χρύσανθος Λευκαρίτης

Γιώργος Χατζημηνάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου