Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ: Πανέτοιμη να πρωταγωνιστήσει

Σε μεγάλο βαθμό ενισχύθηκε φέτος η Θύελλα Περιστερώνα, που μετά την περσινή επιτυχία και την άνοδο στη Β’ κατηγορία, έχει βάλει… πλώρη να πρωταγωνιστήσει και στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά, καθώς αποκτήθηκαν αρκετοί ταλαντούχοι αλλά και έμπειροι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι σίγουρα θα κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα.


 Πιο συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν οι Παναγιώτης Νίτσης και Ηλίας Ντάμι από τον ΑΟ Καρδίας, ο Αλέξης Παυλίδης από τους Ακρίτες Συκεών, ο Μαυρόπουλος από το Βορρά Αμπελοκήπων και ο Αντρέας Μπαλαμπάνης από την Κύπρο. Παράλληλα, διατηρήθηκε ο βασικός κορμός της ομάδας από την περσινή περίοδο και έτσι η Θύελλα έχει δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό και αξιόμαχο ρόστερ. Πρωταρχικός στόχος σύμφωνα με τους ιθύνοντες της ομάδας είναι να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και αν έρθει η άνοδος, αυτή θα είναι καλοδεχούμενη.

Ήδη, η ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο στη φετινή της προετοιμασία και μέχρι στιγμής έχει δώσει δύο φιλικά παιχνίδια. Στο πρώτο αναδείχθηκε ισόπαλη με 4-4 κόντρα στον Εθνικό Λαγυνών, ενώ πριν από λίγες ημέρες, επικράτησε με το αγγλικό σκορ του Αετού Άνω Σταυρού, με την αναμέτρηση να λήγει 7-4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου