Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Οι "καυτές" δηλώσεις του Σαρρή στην εφημερίδα "Α.Ν. των συντακτών"

"Βόμβα" στα... θεμέλια της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας έβαλε ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, με αποκλειστικές δηλώσεις στην εφημερίδα "Αθλητικά Νέα των συντακτών".

 Ο ισχυρός άνδρας του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και παλαιότερα επί πολλά συναπτά έτη  Πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τα "Α.Ν. των συντακτών" μίλησε με... σκληρά λόγια εναντίον του Βαγγέλη Γραμμένου, ενώ "αποκάλυψε" ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν αποβάλλει την ΕΠΣΜ, εφόσον δεν αλλάξει το καταστατικό της, το οποίο όντας παλαιό, δεν είναι εναρμονισμένο με το καταστικό της ΕΠΟ.

Πιο συγκεκριμένα και με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Γραμμένου στο φύλλο του Σαββάτου της εφημερίδας, ο κ. Σαρρής τόνισε: "Αυτά τα κομπογιαννίτικα που ήξερε ο κ. Γραμμένος επί εποχής Γκαγκάτση να τα ξεχάσει. Όσον αφορά το θέμα των δελτίων των αλλοδαπών, πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι διαπιστώσαμε, ότι ένα σωρό αλλοδαποί στην ΕΠΣ Μακεδονίας είχαν πλαστά χαρτιά. Τι να μας πει ο κ. Γραμμένος...; ".

Στη συνέχεια και σχετικά με το θέμα που προέκυψε πριν από περίπου έναν μήνα, σχετικά με την καθυστέρηση της αποστολής των αιτήσεων μεταβολών από την ΕΠΣΜ προς την ΕΠΟ, ο κ. Σαρρής ανέφερε χαρακτηριστικά: "Υπάρχουν κάθε χρόνο δύο με τρεις Ενώσεις που προσπαθούν να ασκήσουν πολιτική και ποτέ δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις του. Ποτέ δεν είναι στην ώρα τους και από τη στιγμή που αρκετό καιρό πριν έχουν έγγραφο στα χέρια τους και γνωρίζουν ότι πρέπει μέχρι τις 31 Ιουλίου να τις καταθέσουν, είναι υποχρεωμένες να το κάνουν. Κάποιοι άνθρωποι έμαθαν να λειτουργούν παρασκηνιακά, αλλά αυτά τελείωσαν".

Το σοβαρότερο όμως θέμα που τόνισε ο κ. Σαρρής στα «Α.Ν. των συντακτών», αφορά το «απαρχαιωμένο» καταστατικό της ΕΠΣΜ, αναφέροντας ότι η Ένωση είχε διορία να το αλλάξει μέχρι το Μάρτιο του 2012, κάτι το οποίο δεν έκανε. Σχετικά με το θέμα, ο κ. Σαρρής δήλωσε: «Γνωρίζουν οι παράγοντες των ομάδων και ο κόσμος ότι το καταστατικό της Ένωσης δε συμβαδίζει με τις προδιαγραφές της ΕΠΟ; Κανονικά, αν ήθελα μπορούσα να είχα αποβάλλει εδώ και καιρό την ΕΠΣΜ, μέχρι συνετιστεί και να αλλάξει το καταστατικός της. Ετοιμάζομαι όμως να το κάνω… Είχε διορία μέχρι το Μάρτιο του 2012 και δεν το έκανε. »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου