Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

«Εσπασε το ρόδι» ο Εθνικός Πυλαίας

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Εθνικός Πυλαίας απέναντι στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Λάκη Γκόλια πέτυχε στο 65’ ο Τζάνος, με κεφαλιά. Στον αντίποδα, ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς για ακόμη μία αγωνιστικής προβλημάτισε με την εμφάνισή του.


Ο τεχνικός του Εθνικού, Λάκης Γκόλιας, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Αθλητικά Νέα των συντακτών» εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη αλλά και την εμφάνιση των παικτών του. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Το παιχνίδι μπορεί να μην είχε τις μεγάλες φάσεις, αλλά ήταν αμφίρροπο, δυνατό και ήταν από τα παιχνίδια που κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Ήμασταν καλύτεροι από τον Ποσειδώνα και δίκαια κατακτήσαμε τη νίκη».

Διαιτητής: Βανδουλάκης (Α. Μερκενίδης, Σιανίδης).

ΕΘΝΙΚΟΣ: (Λ. Γκόλιας) Χαλμούκης, Παπαγεωργίου, Φιλιππούλης, Τζάνος, Ραντίδης, Δεληβασάκης, Κεσίδης, Κέφος (85' Τσαλδάρης), Κουστράβας (77' Μαστροδήμος), Καρανικόλας, Ιορδανίδης (81' Παπανικολάου).

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: (Ηλ. Παπαθανασίου) Ιβανούδης, Ζ. Μαζουλουκτσής, Βασιλειάδης, Τσάπο, Βαρυπάτης, Γιαννιτόπουλος, Λευκαρίτης, Χατζηαλεξιάδης (46' Λιονης), Γιάζμπεκ, Παπαδόπουλος (65' Δεδούσης), Μανδαρής (46' Κανούλας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου