Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Γλέντησαν στη Ν. Μεσημβρία!

Μέσα σε πολύ όμορφο, οικογενειακό και γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή ο ετήσιος καλοκαιρινός χορός του Α.Ο. Μεσημβρίας, στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Μεσημβρίας, στην πλατεία του χωριού.

Περισσότεροι από 500 φίλοι της ομάδας έδωσαν βροντερό παρών, διασκέδασαν με την υπέροχη ορχήστρα και τους καταξιωμένους Πόντιους τραγουδιστές και μουσικούς και ενίσχυσαν οικονομικά το σύλλογο, στη νέα προσπάθεια που έχει αρχίσει τον τελευταίο καιρό.

Το παρών στο χωρό, μεταξύ άλλων έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο προπονητής Ιορδάνης Χωλίδης, ο γυμναστής Απόστολος Ριζούδης αλλά και εκλεκτοί επίσημοι καλεσμένοι και εκπρόσωποι του τύπου. Παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ. Ιωάννης Μπίκος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο πρώην Δήμαρχος της περιοχής κ. Αριστείδης Αραμπατζής, ο μεγάλος χορηγός της ομάδας κ. Γιώργος Ουζουνίδης και αρκετοί αρωγοί και υποστηρικτές του συλλόγου.

Κατά την ομιλία του, ο Πρόεδρος του Α.Ο. Μεσημβρίας κ. Κώστας Παπαδόπουλος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, του ευχαρίστησε θερμά για την στηριξή τους και του υποσχέθηκε πολλές επιτυχίες στο μέλλον, μέσα από μία προσπάθεια που στοχεύει στο να φέρει πιο κοντά στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο τη νεολαία του χωριού και της ευρύτερης περιοχής.

Με τη σειρά του, ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Μπίκος τόνισε την πολύ σημαντική προσπάθεια που κάνει η διοίκηση του κ. Παπαδόπουλου στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής και παρότρυνε τον κόσμο να συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του και να τους στηρίζει σε κάθε μελλοντική προσπάθεια.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου