Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΟΝΕ - Ολυμπιακός Κυμίνων 1-2

«Εμπόλεμη ζώνη» θύμιζε χθες η κατάσταση στο γήπεδο των Νέων Επιβατών, με την ομάδα του
ΠΑΟΝΕ να «φωνάζει» για σοβαρά διαιτητικά λάθη, που του στοίχισαν την ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό Κυμίνων.


Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 7’με τον Γενεκίδη ενώ στο 30’ είχαν δοκάρι με τον Τζήμα. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΝΕ ανέβασε ρυθμό, είχε την πρωτοβουλία στον αγωνιστικό χώρο και να έχασε αρκετές ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Στην επανάληψη συνέχισε να πιέζει ο ΠΑΟΝΕ και στο 75’ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Παπαποστόλου. Στο 80’ ο Ολυμπιακός Κυμίνων κέρδισε ένα φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή και από εκείνο το σημείο δυναμιτίστηκε η κατάσταση, καθώς στη συνέχεια ο Σιούνης έκανε το 1-2 και ο τεχνικός των γηπεδούχων Γιώργος Δεληγιάννης μπήκε μέσα στο γήπεδο. Ως αποτέλεσμα, τον απέβαλλε ο διαιτητής Μηλιάδης. Επίσης, στο 85’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Παϊραζίδης.

Σκόρερ: Γεκενιδης (8’), Παπαποστόλου (75’), Σιούνης (87’).
 
Διαιτητής: Μηλιάδης (Κατσικογιάννης, Χαδήμογλου)

ΠΑΟΝΕ: (Γ. Δεληγιάννης) Μπούρκας, Καμπούρης, Σταυρινόπουλος, Γρεκός (71’ Κοτσακινός), Παϊραζίδης, Τσιλιγγερίδης, Παπαδόπουλος, Βίνσεντ, Παπαποστόλου, Ματούλας(76’ Ηρακλής), ποζατζίδης(65’ Μπουζάς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: (Ι. Τσάρτσαλης) Πόπης, Τσακίρης, Σιούνης, Τσικούλας, Μπαξεβάνης, Καμπουρίδης, Αυγέρος, Γεκενίδης (85’ Κουτρογιάννης), Τζήμας (90’ Καλπακίδης), Βερνής, Κοσμίδης (70’ Αλμπάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου