Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Πρωταγωνιστικοί στόχοι στο Φίλυρο

Συνεχίζεται το "τρέξιμο" για την ΑΕ Φιλύρου, που για ακόμη μία χρονιά, θα βασιστεί σε μεγάλο
βαθμό σε δικά της παιδιά.

Με τον έμπειρο τεχνικό Γιάννη Περατινό και πάλι στο "τιμόνι", η ΑΕ Φιλύρου ξεκίνησε τις φετινές τις υποχρεώσεις με στόχο μια αξιοπρεπή πορεία, μέσα απο την οποία θα αναδειχθούν τα δικά της παιδιά και τα ταλέντα που θα προωθηθούν σε συλλόγους μεγαλύτερων κατηγοριών.

Το ρόστερ της ομάδας είναι σχεδόν ίδιο με το περσινό, εκτός από δύο με τρεις προσθήκες που έγιναν, εκ των οποίων η απόκτηση του Αλέξανδρου Γουσίδη από τον Αγροτικό Αστέρα και του Πέτρου Στρόλιου από την ακαδημία Ντ. Κούη. Επίσης, προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομής και αρκετοί νεαροί, οι οποίοι αναμένεται να αποκτήσουν εμπειρίες και στο μέλλον να αποτελέσουν βασικά στελέχη της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, εδώ και λίγες ημέρες... πήρε σάρκα και οστά η ιδέα που προυπήρχε για τη δημιουργία τμήματος νέων, το οποίο θα ξεκίνησει προπονήσεις από 26 Αυγούστου, υπο την καθοδήγηση του Νίκο Καρκαλέτση.

Για τη νέα προσπάθεια της ΑΕ Φιλύρου, μίλησε στην εφημερίδα "Α.Ν. των συντακτών" ο Πρόεδρος του συλλόγου Θεοδόσης Τζανής, ο οποίος τόνισε: "Για ακόμη μία χρονιά θα στηριχθούμε σε δικά μας παιδιά και σε έναν αξιόλογο προπονητή, ο οποίος προς τιμήν του δουλεύει αφιλοκερδώς στην ομάδα. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Ο σύλλογος δεν έχει από πουθενά βοήθεια και οικονομικά στηριζόμαστε μόνοι μας. Δεν μας βοηθάει ούτε η Πολιτεία, ούτε η ΕΠΟ, ούτε ο Δήμος. Η ΕΠΟ όμως αναγκάζει τους προπονητές να έχουν δίπλωμα UEFA. Για να έχει απαιτήσεις, θα πρέπει και η ίδια η Ομοσπονδία να είναι συνεπής απέναντι στα σωματεία και να μας δίνει τα χρήματα που πρέπει για να πληρώνουμε τον προπονητή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου