Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Δυναμώνει ο Γ.Σ. Φοίνικα



Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Γ.Σ. Φοίνικα που φέτος μπήκε πολύ δυνατά για να επανέλθει στη Β΄ κατηγορία. Φέτος, στο «τιμόνι» της ομάδας θα βρίσκεται ο Νίκος Πρέκας, ένας νέος άνθρωπος που ασχολείται χρόνια με την προπονητική, αλλά με όρεξη για δουλεία. 

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετά νέα μέλη είναι πλέον στην διοίκηση, οι οποίοι δήλωσαν ότι έχουν όρεξη για δουλειά και ότι έχουν μοναδικό στόχο μαζί με τους ποδοσφαιριστές, να επαναφέρουν την ομάδα στη Β’ κατηγορία.

Από την πλευρά της, η διοίκηση του συλλόγου κατόρθωσε να φέρει αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, κυρίως από την περιοχή του Φοίνικα και να δυναμώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που αγωνιζόντουσαν σε άλλη ομάδα ης περιοχής και όχι μόνο, γεγονός που αποδεικνύει ότι πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία της διοίκησης. 
 
Καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, ο Νίκος Πρέκας έχει στη διάθεσή του 23 με 25 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι… χύνουν αρκετώ ιδρώτα , από την πρώτη κιόλας εβδομάδα της προετοιμασίας, που λαμβάνει χώρα σε μία καταπληκτική διαδρομή στο Σέιχ Σου. Τέλος, εντός των ημερων η ομάδα θα… πατήσει γήπεδο και θα μπει στο επομενο στάδιο της προετοιμασίας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου