Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Πρωταγωνιστικές βλέψεις η Δόξα Δρυμού

Με αργά και σταθερά βήματα «χτίζεται» η νέα Δόξα Δρυμού με στόχο να πρωταγωνιστήσει στο νέο
πρωτάθλημα.

Τη φετινή περίοδο, στο «τιμόνι» της ομάδας που θα αγωνίζεται στο δεύτερο όμιλο της Α’ κατηγορίας, θα βρίσκεται ο Μάρκος Τσομπανόπουλος, ο οποίος σε συνεργασία με τη διοίκηση της Δόξας δημιουργεί ένα αξιόμαχο σύνολο, που αν και νεοφώτιστο έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Για τη νέα προσπάθεια της Δόξας, μίλησε στην εφημερίδα «Α.Ν. των συντακτών» ο Πρόεδρος του συλλόγου, Ευάγγελος Καραστερίου, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: «Στηριζόμενοι πάντα στα δικά μας παιδιά, στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Φυσικά, με αργά και σταθερά βήματα. Δεν βάζουμε προτεραιότητα την άνοδο, αλλά αν έρθει αυτή θα είναι καλοδεχούμενου. Τη Δόξα Δρυμού την ενδιαφέρει να προωθεί δικά της παιδιά στην ανδρική ομάδα και να υπάρχει άρτια οργάνωση στα τμήματα υποδομής».

Μεταγραφικά, η Δόξα Δρυμού ενισχύθηκε σημαντικά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, καθώς αποκτήθηκαν ο αμυντικός Μανώλης Παπαϊωάννου, ο μεσοαμυντικός Αθανάσιος Βλάχος και ο Κώστας Γιορμπαλίδης. Επίσης, επανήλθαν στην ομάδα ποδοσφαιριστές που κατάγονται από το Δρυμό, όπως οι Γιώργος Μέγας και Τηλέμαχος Κοσμούδης. Παράλληλα, σε εκκρεμότητα βρίσκονται δύο ακόμη μεταγραφές, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου