Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Πρότυπη σχολή ποδοσφαίρου Π.Α.Ο.Ν.Ε.

Ο Π.Α.Ο.Ν.Ε. συμπληρώνει φέτος τα 85 χρόνια ιστορίας του και παραμένει μία από τις ενδοξότερες και πιο ιστορικές ομάδες του νομού Θεσσαλονίκης. Η ομάδα των Νέων Επιβατών διακρίνεται για δεκαετίες για τις επιδόσεις και το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την παρουσία της εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων το φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου.



 Διαθέτοντας άριστες γηπεδικές εγκαταστάσεις, τόσο για την πρώτη ομάδα όσο και για τα τμήματα υποδομής, και παράγοντες-εθελοντές με ποιότητα και ανιδιοτέλεια, ο Π.Α.Ο.Ν.Ε. στοχεύει και φέτος ψηλά, αφού αυτό το χαρακτηριστικό είναι στο DNA της ομάδας από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα.

Η αντρική ομάδα του Π.Α.Ο.Ν.Ε. συμμετέχει για την ποδοσφαιρική σεζόν 2013-2014 στην Α1 Ερασιτεχνική Κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν συμμετείχε στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο στόχος της ομάδας είναι η μεγαλύτερη δυνατή διάκριση και ταυτόχρονα η προώθηση των νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής.

Η σχολή ποδοσφαίρου Π.Α.Ο.Ν.Ε. λειτουργεί και φέτος σε πολύ υψηλά επίπεδα και φιλοδοξεί να είναι μία από τις καλύτερες σχολές όχι μόνο του νομού αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας. Η σχολή διαθέτει τμήματα για όλες τις ηλικίες και συμμετέχει μόνο σε επίσημα πρωταθλήματα της τοπικής ένωσης ή σε αναγνωρισμένα ιδιωτικά πρωταθλήματα. Μάλιστα η ίδια η σχολή αποτελεί κέντρο διοργάνωσης αυτών των πρωταθλημάτων.

Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις της σχολής είναι αδιαμφισβήτητα εδώ και πολλά χρόνια οι καλύτερες στην περιοχή και μάλιστα διαθέτουν φυσικό χλοοτάπητα κάτι που αποτελεί πολυτέλεια στην εποχή μας. Υπάρχει μόνιμος φροντιστής των εγκαταστάσεων και άνθρωποι της διοίκησης με συγκεκριμένους ρόλους, οι οποίοι επιλύουν άμεσα όλα τα θέματα της σχολής.

Τεχνικός διευθυντής της σχολής είναι ο κ. Στεργιόπουλος Βάιος, ο οποίος ταυτόχρονα είναι και προπονητής των μεγαλύτερων τμημάτων της σχολής. Το τεχνικό επιτελείο αποτελείται από τους προπονητές κ. Καλαϊτζή Γεώργιο, κ. Φέσσα Μούζα και κ. Θεοδωρίδη Δημοσθένη. Οι παραπάνω έχουν αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστές σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ διαθέτουν μεγάλη προπονητική εμπειρία στα τμήματα υποδομής. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι προπονητές του Π.Α.Ο.Ν.Ε. φέρουν διπλώματα προπονητικής Uefa B, Uefa A και Uefa Pro. Επίσης έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια προπονητικής αναπτυξιακών ηλικιών στο εξωτερικό.

Ο στόχος της σχολής ποδοσφαίρου Π.Α.Ο.Ν.Ε. είναι η ευχαρίστηση των παιδιών και η πολύπλευρη ανάπτυξή τους ως ποδοσφαιριστές και ως προσωπικότητες. Η μάθηση βασίζεται στις πλέον σύγχρονες μεθόδους προπόνησης και σε ένα μακροπρόθεσμο πλάνο το οποίο υλοποιείται σταδιακά από τους προπονητές και αναμένεται να αποδώσει τα επόμενα χρόνια πληθώρα καταρτισμένων παικτών στην πρώτη ομάδα. Η σχολή, παράλληλα με τις προπονήσεις και τους αγώνες, θα διοργανώσει διαλέξεις ειδικών για διάφορα θέματα (διατροφή, αθλητική ψυχολογία κ.ά.) καθώς και επισκέψεις σε αγώνες των επαγγελματικών ομάδων της Θεσσαλονίκης, σε αθλητικά μουσεία, κοινοφελή ιδρύματα και άλλες εξωγηπεδικές δραστηριότητες.

Ο Π.Α.Ο.Ν.Ε. καλεί τα παιδιά και τους γονείς της περιοχής να γνωρίσουν από κοντά τη χαρά του παιχνιδιού στη σχολή ποδοσφαίρου και να περάσουν μία αξέχαστη εμπειρία με την επίβλεψη των πλεόν ειδικευμένων τεχνικών. Για τη σχολή ποδοσφαίρου Π.Α.Ο.Ν.Ε. η προτεραιότητα είναι το παιδί και η πλήρωση των αναγκών του μέσα από ένα πλάνο και μια μεθοδολογία που θα αποτελέσει καινοτομία στη λειτουργία των τμημάτων υποδομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου