Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Νίκος Ματθαιόπουλος: Από τα ταλέντα που ξεχωρίζουν...

Σήμερα στο Epsm-News σας παρουσιάζουμε ένα από τα ταλέντα που αγωνίζονται στα γήπεδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, που σίγουρα χρίζει αναφοράς και δημοσιότητας! Μπορεί να είναι 17 ετών και την περασμένη σεζόν να αγωνιζόταν στον Πυρσό Θεσσαλονίκης, ομάδα της Β' κατηγορίας, αλλά το σίγουρο είναι, ότι το μέλλον του ανήκει...


Ο Νίκος Ματθαιόπουλος, γεννημένος στις 4 Μαρτίου 1996, είναι  ένας πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως δεκάρι όσο και ως "καθαρό" σέντερ φορ. Είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές που έχουν την ικανότητα να βοηθάνε τόσο το κέντρο, όσο και την επιθετική γραμμή, είναι δεξιοπόδαρος και αρκετά εκρηκτικός.

Πρότυπά του στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικώ στερέωμα είναι ο Therry Henry και ο Christiano Ronaldo, ενώ στο εγχώριο ποδόσφαιρο, ο Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης.

Ο Νίκος, μίλησε στο Epsm-News και ανέφερε, ότι στόχος του είναι να δουλέψει σκληρά και να βελτιωθεί, έτσι ώστε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Επίσης, στα σχέδια του για το μέλλον, είναι να πάρει και δίπλωμα προπονητικής και να δουλέψει ως προπονητής ποδοσφαίρου. Είναι από τα λίγα παιδιά που "ζουν και αναπνέουν", για το ποδόσφαιρο και σίγουρα το όνομά του θα πρέπει να απασχολήσει στο μέλλον αρκετούς παράγοντες ομάδων!

Από την πλευρά μας, του ευχόμαστε να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου