Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Χρήστος Αλιβάνογλου: "Θέλω πάντα να κερδίζω"

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena 89,4 και στην εκπομπή του Κώστα Σαμαρά, φιλοξενήθηκε χθες ο έμπειρος και πασίγνωστος ποδοσφαιριστής Χρήστος Αλιβάνογλου, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα φοράει τη φανέλα της Νίκης Μεσημερίου.

Μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Αλιβάνογλου αναφέρθηκε για την πολύ καλή λειτουργία της ομάδας, αλλά και για την νοοτροπία του μέσα στο γήπεδο, καθώς παθιάζεται τόσο πολύ, που δεν του αρέσει να χάνει, παρά μόνο να κερδίζει. Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος επιθετικός της Νίκης, ανέφερε: "Σε όποια ομάδα και να πάω θέλω να κάνω πρωταθλητισμό. Θέλω να κερδίζω όλα τα παιχνίδια, ακόμη και όταν παίζω στην γειτονιά μου, μαζί με τους φίλους μου".

Επίσης, σχολίασε την απόφαση της ΕΠΣΜ η Α1 να διεξαχθεί σε έναν όμιλο, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Σίγουρα με έναν όμιλο, θα είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Με τόσους πολλούς αγώνες θα αγωνιστούν περισσότεροι ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα να αναδειχθούν και περισσότερα ταλέντα. Θα γίνει πιο όμορφο το πρωτάθλημα".
Τέλος, για τους στόχους της ομάδας του, τόνισε: "Πάνω απ' όλα να έχουμε μια καλή αρχή. Οι παίκτες που ήρθαν πιστεύω θα βοηθήσουν αρκετά και σε συνδυασμό μ' αυτούς που έμειναν οι οποίοι είναι πολύ καλοί, θα πάμε για το καλύτερο. Δεν μπορώ να κρύψω, ότι πάμε για πρωταθλητισμό. Ας βγει η ομάδα κατηγορία κι ας μη βάλω γκολ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου