Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Υψηλές "πτήσεις" για τον Βαλάντη Σπανίδη

Σε μία σημαντική συμφωνία που αναμένεται να ταρακουνήσει τα «λιμνάζοντα ύδατα» στον χώρο
των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Νομού Θεσσαλονίκης προχώρησε η πρότυπη ακαδημία ποδοσφαίρου «Ήφαιστος Τζιόλας», που προχώρησε στην πρόσληψη του προπονητή Βαλάντη Σπανίδη (φώτο).



Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές συμφωνίες της χρονιάς, καθώς η άρτια οργανωμένη ακαδημία που στεγάζεται στις κορυφαίες αθλητικές εγκαταστάσεις της Θεσσαλονίκης, πλέον θα έχει στις τάξεις τις έναν από τους ανερχόμενους και ταλαντούχους προπονητές και έναν άνθρωπο που αποτελεί τα «μάτια» μεγάλων ιταλικών συλλόγων στη βόρεια Ελλάδα. Η συνεργασία με το Βαλάντη Σπανίδη, ανοίγει το… δρόμο για την εισχώρηση προηγμένης σε όλα τα επίπεδα ιταλικής φιλοσοφίας στην ακαδημία, η οποία κάνει το βήμα παραπάνω.

Ο γνωστός προπονητής, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Αθλητικά Νέα των συντακτών" τόνισε τα εξής: «Ήρθα σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο οργανωμένες ακαδημίες της Θεσσαλονίκη, όπως επίσης και στις καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις που υπάρχουν. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ανδρέα Αναγνώστου, έναν εξαιρετικό άνθρωπο και προπονητή για την τιμή που μου έκανε και από την πλευρά μου υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να τον δικαιώσω για την επιλογή του».

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε, ότι ο Βαλάντης Σπανίδης ανέλαβε την καθοδήγηση των τμημάτων γεννηθέντων 2001 και 2002, όπως επίσης και του παιδικού (1999-00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου